Na een lange nacht... ben je net een uurtje weg
ik ben erg... maar ik mis ju nu al weer
vind je het heel naar als ik dit zeg...ook zeg
dat ik niet bijna kan wachten op de volgende keer
Ik vroeg je met hoop... kom je vanavond nog terug
je zei wie weet maar mijn innerlijk denkt... hij komt niet
toch hoop ik natuurlijk dat je dat wel doet... het liefst vlug
maar zou je niet komen mijn gevoel voor jou veranderd echt niet
Ik vind je leuk en ben stapel gek op jou
ook al beweer jij dat je saai bent
als je voor mij kiest krijgen jij en ik echt geen berouw
kan ik eindelijk zeggen kijk...dat is "mijn" vent
Ik wil jou heel graag alles geven wat ik in mij heb
en geloof me... zeker niet voor even
mijn gevoel zit diep en is echt niet nep
als jij straks mischien ja zegt zal ik van je houden mijn hele leven