ik kan niet slapen,
overdag loop ik te gapen,
het zit maar in mijn hoofd,
en heeft alles uit mij geroofd.
ik loop rond met een lach op mijn gezicht,
en maak van alles een gedicht,
k denk maar aan een ding,
als ik ondertussen een liedje zing.
morge kom je thuis,
in je eigen huis,
mag ik na twee weken weer bij je zijn,
mag ik je weer vast houden klein.
ik hou van jou,
dat is wat ik zeggen zou,
ik weet pas wat ik mis,
als het 2 weekjes weg is