lekkere geuren
De geuren komen mijn neus binnensluipen
Oh, wat ruikt dat lekker, wat ruikt dat goed
Hmm, wat ruik jij lekker, wat ruik jij goed
Zo vol, branderig
Vol branderige verlangen
Laat jij me ruiken aan de natuurlijke geuren
En als de geuren zijn binnengeslopen
Dan dansen ze op de muziek van mijn smaak
Vol passie zwieren ze in het rond
Heerlijk hoe ze dat toch weer doen
Verrukkelijk hoe jij dat doet
Dat jou geuren zich aan passen aan mijn smaak
Vol verlangen verwacht ik meer
Meer, ik wil meer, steeds meer
Ik wil steeds weer een stukje van de geuren
Een stukje van jou geuren
Steeds weer meer een stukje van jou
Die ik met verlangen tot me neem
Ja, mijn smaak weet precies wat ze wil
De geuren weten precies wat zij willen
En samen, komen ze tot een geheel
Een geheel vol melodieën die weerklinken
Samen passen ze in elkaar en dansen
Op de melodieën van jou en mij