Eenzame reis
Een treinspoor neergelegd door boerenland
Voert ons meter voor meter
Dichter bij onze eindbestemming
Maar jij mist
Wij dachten de touwtjes in handen te hebben
Maar jouw gezondheid nam de overhand
Elke dag met veel plezier gepland
Halsreikend uitgekeken naar vandaag
Hoe konden we ooit weten..
dat we met zulke gemengde gevoelens zouden vertrekken
Twee in plaats van drie
Een te groot verschil
Jij had hier kunnen zitten, moeten zitten
Maar er was iets sterkers dan onze wil
Één sprong,zes weken gips
Er was geen keuze, geen oplossing
Sterk als je bent nam je het rustig op
Jij wist meteen dat je niet ging
Maar drukte ons op het hart te gaan
En te genieten, heel erg te genieten
En dat hebben we gedaan lieve kim..