Je bent als een vogel,
Je bent vrij
Je mag weg, vliegen
Je bent vrij,
ik laat je vrij,
toe
vlieg weg
laat mij hier achter
want jij
jij bent te vrij nu,
je moet gaan
je moet mij hier alleen laten
het doet pijn,
het breekt mijn hart
dat je gaat
maar
het is mooi te zien
hoe je je vleugels uitslaat
hoe je de wind vangt
en hoe je je mee laat nemen
door gedachten,
door gevoel
door de natuur en door
je liefde en leven.
Ga!
Wees vrij en sla je vleugels uit
vlieg weg
ik laat je vrij,
Ga!
Ga je eigen weg
en neem mijn tranen mee,
neem de tranen
die jij mij gaf mee
en laat ze verdrinken in de zee
laat mijn parels verdrinken in zee
en wees gelukkig op je plek
op je plek waar je heen vliegt,
ga
laat me los
en vergeet me,
denk niet meer aan me,
Ik laat je vrij
ik laat je vliegen
ik laat je leven
ik laat jouw je leven leven,
zonder het van mij.
want jij lief,
bent meer waard dan mij.
ik laat je los,
terwijl mijn tranen rollen,
terwijl mijn hart breekt,
maar ik weet
ik weet dat het moet
ik weet dat jij niet meer
mijn tranen drogen kan.
wees vrij vogeltje,
sla je vleugels uit.
-goede reis-
veel geluk
Voor een vriend, die ik mis,
die ik ontzettend ga missen.