Weetje soms voel ik me fijn
Meestal voel ik pijn
Ik kan alleen nog maar huilen en voel me eenzaam
Ik kan gewoon beter gaan
Alles ver achter me laten
Ik voel me toch al achter gelaten
Door iedereen
Ik zoek de weg er heen
Naar de dood
Van deze aardkloot
Vertel me de weg! Kom op zeg!
Dan ben ik hier weg!