in een eeuwige slaap
dromen hebben soms meer betekenis
dan het echte bestaan
hebben een hogere gevoelswaarde
schenken zoveel meer vreugde
zoveel meer zachtheid
contrast met de werkelijkheid
Ik vaar op dromen
weg van pijn
naar m'n eigen liefdevolle wereld
weltrusten