Dat iemand
zo ontzettend veel
in iemand kan losmaken
heb ik nu pas gemerkt
Als hij me aankijkt
dan geeft me dat
zo´n goed gevoel
Hij geeft
mij dan gewoon moed
om verder te gaan
Dat ik het waard ben
om te blijven leven
Dát,
terwijl hij
nog van niks wist!