Ik was nog jong toen ik jou kreeg
Ik was toen pas 16 jaar
onze wereld was toen best leeg
en velen maakte veel bezwaar
Ik wilde jou echt niet weg laten halen
en besloot jou te houden
voor velen was dat zeker balen
maar ik wist dat wij het uiteindelijk redden zouden
Het balen was zeker niet voor jou
Ze vonden mij te jong en onervaren
toch bleef ik jou trouw
en hoopte dat iedereen zou bedaren
Oma was de eerste die ons steunde
Ze leefde erg met ons mee
zij was dan ook degene waar ik op leunde
ze hield echt heel veel van ons twee
Toen jij geboren was zat ze ondanks haar ziekte aan ons bed
niet één keer… maar elke dag weer
zij was degene die ons niet aan de kant heeft gezet
ze steunde ons met alles wat ze kon en vaak nog met meer
Jou leven ging heel lang niet over rozen
Ruzie, vluchten en slaan…we hebben wat opvanghuizen gezien
Ik heb bewust voor jou gekozen
dat het goed met je gaat zal ik zeker op toe zien
Ik wil graag dat jij een goed en gelukkig zal leven krijgen
met alles erop en eraan
wat er ook gebeurt…ik zal jou nooit van me af drijven
maar altijd… en met alles voor jou klaar staan
Jij bent degene waar ik voor vecht… en van hou
voor altijd… heel mijn leven
jou blijf ik voor altijd…en eeuwig trouw
jij bent degene voor wie ik mijn leven zou geven
Ik hou van je xxxxx mama