Ik zou niemand kunnen zeggen
Hoeveel ik van je hou
Het is aan niemand uit te leggen
Waarom ik van je hou
Omdat niemand kan weten
Wat ik juist bedoel
En iedereen zal vergeten
Wat ik voor je voel
Alleen ik weet
Dat ik voor je leef
Alleen ik weet
Hoeveel ik om je geef
Omdat ik meer van je hou
Dan woorden kunnen zeggen
En zoveel van je hou
Dat het niet is uit te leggen