Te laat om te laat te komen
laat het allemaal over me stromen
Ik blijf lekker dromen
over wat er nog moet komen
Te vroeg om te vroeg te gaan
Ik zie het allemaal voor me staan
maar een stap verder ga ik nog niet
Ik blijf nog eventjes hier, ik geniet
Laat me nog heel eventjes met rust
Waarom hoef je niet te weten
Ik verlang voor een tijdje naar de stilte
maar ik beloof dat ik je niet zal vergeten..