Voor eeuwig en altijd
Ik ben een persoon met karakter
Een persoon met een bepaald doel
Ik ben identiek, speciaal
En heb goede eigenschappen
Een heleboel...
Het leven is een leerproces
Het heeft meerdere doelen
En stopt ergens...
Maar tot die tijd blijf je dingen leren.
Het pad dat je volgt is hard
Maar helaas ontkom je er niet aan
Toch is het leven ook apart
Want uiteindelijk blijft het goed met je gaan.
Soms ga je er aan onderdoor
Soms weet je het allemaal niet meer
Toch ga je door, want je wilt steeds nieuwe dingen leren
Keer op keer...
Uitgeleerd ben je nooit
Er is altijd wel iets nieuws.
Al het gene dat je leert is bruikbaar
Alles, ooit...
Het leven is niet oneindig
Maar ergens stopt het nooit
Het leven is als een leerproces:
Het stopt nooit, gaat nooit voorbij
Het is en blijft er voor eeuwig en altijd...
Copyright by A.M.