Ik heb je vanmiddag een sms gestuurd
dat ik naar over jou heb gedroomd en er raar van ben
terwijl ik bezig was... naar mijn foon getuurd
in de hoop dat jij zou antwoorden.... en....
Ik hoopte dat jij mij gerust zou stellen
mischien iets liefs zou zeggen
als mijn droom echt was kwam jij niet meer was wat jij mij kon vertellen
koel antwoord en niet wat ik wilde horen maar... ik moet me erbij neer leggen
Ik besef steeds weer dat ik meer voor jou voel dan jij voor mij
en heb het hier best moeilijk mee...maar
ik zet zeker door.... en zal erop wachten tot jij
mij misschien ooit zal zeggen...voor ons geluk ben ik helemaal klaar