De roos fluwelige zachtheid
vult mijn gedachten
met jou, die ik liefheb
het licht van perzikkleur zacht
streelt me warm, langs mijn wang
De geur van liefde, eewigheid
vult mijn lichaam
met jou,
mijn lief.
De stilte,
De gedachtens,
De dromen laten verlangen
naar jouw zachte huid,
naar je warme stem
naar je armen om mijn heen.
De parelige kristallen, van water,
bedekken jouw huid,
bedekken jouw lichaam
met schoonheid,
vergroten elk vezeltje, elke tint huid,
elke geur van liefde
elk gevoel van verlangen,
jouw schoonheid
staat geschreven,
staat geschreven op mijn lichaam
als een herinnering, als een teken
van eeuwige eeuwigheid,
van jou, lief
Jouw schoonheid,
in gedachten,
in dromen,
als verlangen,
bij elke zucht,
bij elke hartklop
jij neemt mijn ademweg,
je bent zo
adembenemend, lief.
deze voor jou kanjer, ik hou van jou!