Soms denk ik j snapt het
Soms denk ik is het nog de moeite waart dat ik vecht voor deze vriendschap?
Soms denk ik ik wou dat ik even jouw was ..
Soms denk ik had ik j maar dicht bij mij
Soms denk ik is deze vriendschap nog echt?
Soms denk ik ik denk dat ik mijn bf kwijt ben
Soms denk ik ik ben blij dat ik hem nog heb
Maar weet j wat ik nu denk?
Ik denk dat j niet kunt denken wat ik denk ..
Want j bent er niet meer als ik j nodig heb en ik mis j in mijn leventj* Maar jij kunt j dat niet voorstellen want j weet niet wat er in mij omgaat .