Ik moet mn zelfvertrouwen vinden, maar het lukt maar niet
Het ging weg, nadat jij me in de steek liet
Waar is heet, k moet het vinden, zo kan het niet meer
Voel me steeds maar lelijk, elke keer weer
Ik weet niet hoe het zo verder kan, zonder mijn vertrouwen
Ik leef alleen nog in onzekerheid en denk dat niemand van me zou kunnen houden.
Wat moet ik nu, waar waar is het nou
misschien krijg ik het nooit terug, zelfs als ik dat wel wou
Nu ga ik weg, en voel me nu wel goed
Dat komt omdat gedichten schrijven mij afleiden doet
Maar als ik weer naar boven ga
En ik in mijn kamer sta
Kom het verdriet weer teboven
Wie kan nou mijn zelfvertrouwen beroven
Ik weet het allemaal niet meer..