drie sterren in de lucht
staren mij aan
mijn kijk naar boven is een vlucht
hoop gericht op de vredige hemel
gevuld met een klein stukje maan
ik wil opstijgen
hier voorgoed weggaan
zweven in dromen...
drie sterren in de lucht
geven mij het kleine beetje kracht
om dit gevoel te verliezen
uitterusten in deze zomerse nacht
drie sterren in de lucht
houden de wacht