Jij laat mijn ogen stralen,
En wilt je liefde aan mij vertalen.
Ik zweef door liefde in de lucht,
Maar het is jou liefde waarvoor ik vlucht.
Want ik kan het niet geloven,
Dat jij het vuur in mij laat stijgen i.p.v. doven.
Ongelooflijk dat iemand zo om mij kan geven,
Ik word er bang van en begin te beven.
Ik heb altijd mijn twijfels bij een jongen,
Als ik bij je ben krijg ik geen lucht in mijn longen.
Ik vind het eng dat ik die twijfels niet heb bij jou,
Ik vlucht in plaats van dat ik zeg dat ik van je hou.
En toch geef jij niet op,
En dat vind ik helemaal top!
Uiteindelijk zal ik aan je toegeven,
Dat jij alles bent in mijn leven!