Vandaag
Wij zijn meer dan overwinnaars.
Door Hem…
Voor mijn Liefdevolle Vader,
Vandaag
Vandaag mocht ik U weer ontmoeten.
Terwijl ik weggelopen was
Vandaag mocht ik U weer voelen
Terwijl ik van de wereld was
Vandaag, Heer, vandaag
Was U daar om mij te redden
Vandaag Heer, vandaag
Heeft U overwonnen
In mij.
Vandaag mocht ik Uw schoonheid zien
Terwijl ik al tijden duisternis zag
Vandaag liet U mij een wonder zien
En ik ben opnieuw gaan geloven!
Vandaag Heer, vandaag
Geef ik U alle lof
Vandaag Heer, vandaag
Wil ik U prijzen
Voor eeuwig
Ik dank U voor Uw kostbare bloed!