Zoekende
__________
Zoekend naar het liefste,
het deel wat ik nu mis.
Het leven loopt doorelkaar,
geen enkel stuk is ritmisch.
Zoekend naar de individu,
die mij verlost aan de pijn die ik zou lijden,
je houdt van anders net als ik, nu,
waar is mijn puzzelstuk dat me ooit zal verblijden?
Maar jou gun ik het meer,
voor jou haat ik mezelf,
alweer,
voor jou wil ik mijn leven geven.
Omdat jij dat ook zou doen.
_____