Het spel
word gespeeld
Hard
Sluipse opmerkingen
Glimmende oogjes
waar veel achter schuil gaat
Aanrakingen
Sidderingen
maar niet zwichten
Net zo hard de bal terug kaatste
Gevoelens
spelen mee in het spel
Niet laten merken
Koel blijven
Gekwetst
en toch arrogant blijven
Langzaam
uitvogelen wat er achter die ogen omgaat
Maar dat lukt niet
nog niet
Niet zwichten
voor de verleidingen in het spel
Dat hard word gespeeld