Dit verhaal gaat over een meisje van toen amper veertien
gepest op school....geen vriendinnen,heel veel verdriet
had geen glazen bol dus kon ook de toekomst niet zien
naar goede raad en wijze woorden luisterde ik toen niet
ik wou uitbreken en rebels zijn en deed mijn eigen zin
en ik had helemaal geen idee van wat er gebeuren kon
toen begon alle ellende,ja dat was het trieste begin
vol vertrouwen en blij want ik had vrienden,naief zoals ik was
en vanaf die dag scheen voor mij nooit meer de zon
want s'morgens lag ik eenzaam en verlaten bloedend in een plas
gedumpt als een stuk vuil,gewond als een jong dier ergens in het gras.