Zelfvertrouwen....
In een hoek gedreven....
Gedreven in het nauw....
Gedreven door jou eigen onderzekerheid engst...
In een schuld geskropen..,verberg je kwetsbaarheid...
en hou jezelf groot.
Jankend van binnen, probeer jezelf te verzetten tegen
de pijn die van binnen voelt...
Angst en Onzekerheid die dan toch weer de kop komen steken...
En die 1 mokerslag jou kwetsbaarheid bloot legt...
Zonder 1 woord te hoeven zeggen....
Komt dan toch weer die ene traanvan angsten onzekerheidweer boven...
en dan word alles je te veel.
Als je dit voelt..,Kijk dan eens om je heen...
Naar de mensen die van jou houden en om je geven...
Deze mensen slepen jou er wel doorheen...
Kijk naar de positieve kanten van het leven...
Overwin jou angst...
Geef jezelf weer die ene kans...
Om te leren jezelf te zoals je bent....
Om te durven weer een beetje van zelf te houden...
Dan heb je de beste basis van zelfvertrouwen....
Lyric By Moon
22 juli 2006