*-* Elk kind *-*
Elk kind heeft liefde nodig.
Warme armen om in te schuilen.
Troostende woorden bij verdriet.
Een moeder die haar kind graag ziet.
Elk kind heeft een mama nodig.
Een mama die haar kind in slaap wiegt.
Die zingt voor haar kind.
Een mama die het hartje van haar kind wint.
Elk kind heeft een voorbeeld nodig.
Bijvoorbeeld zijn mama.
Een mama die er altijd voor haar kind is.
Zodat het kind niet zich niet moet overgeven aan gemis.
*heb zelf een slechte moeder gehad, die dit allemaal niet voor haar kind overhad, daarom doet het me pijn als ik andere zo zie!