ik droog mij tranen
maar ze blijven stromen
het houd niet meer op
want het verdriet om jou blijft komen
van binnen zeg ik stop
zo kan het niet verder gaan
altijd die pijn
wat heb ik daar aan?
mijn tranen blijf ik verbergen
ook al heb ik veel verdriet
alles gebeurt altijd als ik alleen ben
en als ik zeker weet dat niemand het ziet