kleine hartjes verwelken,
alsof ze als kleine bloemetjes vergaan,
Het isiedere keer hetzelfde,
er komt geen einde aan.
het geld komt in de verkeerde handen,
handen gewassen met haat,
het is moeilijk om die zuiver te maken,
en eer dat je zover bent is het al te laat.
te laat voor het zoveelste leven,
dat heen is gegaan,
jij zal er misschien niks om geven,
maar het leven van andere gaat mij wel aan