Herinner Je Dat
Herinner me
Precies zoals ik was
Hoe ik jou, teder kuste
Tijdens het ontwaken
Voel de tedere aanraking
Die ik jou vol liefde gaf
Herinner de kussen
Die wij aan elkaar gaven
Voel me armen
Die jou zo intens verwarmden
Voel me handen
Die over je gezicht streelden
Of hoe ik
Jouw tranen langzaam weg vaagden
Die over je wangen gleden
Herinner me
Als degene die jou zo lief had
Want ik
Moet terug naar het heden
Maar weet
Dat ik jou die dagen
Met heel mijn wezen
Lief had
Liefde zo mooi zo allesomvattend
Zo intens
Dat het ons samen bracht
Tot Tranen
Herinner je dat
Liefs Jet