Definitieve waarheid
______________________
'n ontzichtbare hand streelt door mijn haar,
klinkt in een sidderende liefdes-obade,
heerlijk om niet gehecht te zijn aan de waarheid,
zo mooi, zo breekbaar.
De hand zakt naar beneden,
trillend blijvend tot je gaat,
want het instinct is niet te kneden,
het duurt niet lang tot alles je verlaat.
De weg naar oneindig zal daarom niet lang meer duren,
je lieve lach, nu nog niks te verduren.
Straks zal de eenzaamheid haar energie opeisen,
en zal het je geest doen krijsen.
Krijsen.
Krijsen.
~Time To Say Goodbye~