Hoe vaak zul je nog aan me denken
als je niet meer in ons stadje woont?
ik blijft maar aan "onze tijd" denken
het leek toen echt net een paradijs
Hoe lang duurt het voordat je me vergeet
zullen onze beelden dan echt vervagen?
alsof er nooit echt liefde was??
ik dacht onze vriendschap is echt !!
ik wil niet zonder jou in deze wereld
Laat mij niet alleen, wil nog zoveel leuke jaren
laat me niet gaan, dit doet echt veel pijn!
ik hoor je stem,
en zie je in me gedachten steeds voor me staan
Hoelang moet ik jou missen
wanneer zien we elkaar nou,
of moet ik altijd maar dromen
en wordt het nooit meer werkelijkheid ?
ik geef wel toe, 't is nauwelijks te verdragen
dat je daar misschien mij vergeten bent..
en ik kan er niet meer tegen,
mijn tranen zijn net een regenbui
ze zijn niet meer te stoppen..
ik huil om jou..
** voor tessa **
ook al laat jou vriendin jou nu alleen
ik ben er altijd voor je