Je hebt iemand nodig die met je speelt en met je zingt.
Je hebt iemand nodig die met je eet en drinkt.
Pas als je iemand hebt die met je lacht en van je houdt,dan pas kan je zeggen
Ergens komt een kind vandaan,van ver van buiten zonder naal.
Het is nog niemand,spreekt geen woord,heeft van de dood nog niet gehoord.
Het huilt nog van geboortepijn,en weet niet wie het ooit zal zijn.
Dan roepen mensen<
Woon hier bij mij,de wereld wordt een huis voor jou.
De liefde maakt een mens van jou