Alleen zit ik hier te wachten
Berichten die niet willen komen
Chaotisch dolen mijn gedachten rond
Denkend aan wat ik allemaal kan doen
Echter langzaam verdwijnen ook deze weer
Flink hou ik mij toch maar recht
Geen mens die het ziet
Heel even zie ik wat bewegen
In de verte daar beneden
Ja ginds die schaduw daar
Kijkend naar boven wat het was
Maar het was maar een wolkje
Net als ik, helemaal alleen in de lucht
Omgeven door het hemelsblauw
Plots komt er weer iets bovendrijven
Quarantaine is het gedacht dat nu bovenkomt
Radeloos kijk ik terug naar het wolkje
Sensueel echter zweeft het langzaam voort
Trots en sierlijk zijn witte kleur tonend
Uiteindelijk toch een ware pracht
Verheven begin ik mij nu te voelen
Weer zie ik wat bewegen
Xxx is wat het mij doet denken
Yes! denk ik bij mezelf, "Dit is het!"
Zo alleen… maar toch niet alleen!