Jij die er niet meer is,
Jij waar we niet meer van kunnen genieten,
Jij die alles voor me betekende
Dood en niemand die er wat om geeft,
Dood en iedereen die gewoon verder leeft,
Ze gaan door net alsof er niets is gebeurt,
Maar jij bent er niet meer,
En niemand die erom treurt.
Jij bent weg en komt niet meer terug,
Maar mensen vergeten jou,
Ze vergeten jou te vlug.
Ze doen net of je er nooit bent geweest,
Het is niet eerlijk,
Jou dood dat doet mij het meest.
Jij mocht nog niet gaan,
Maar toch heeft god toegekeken,
En heeft hij het gedaan.
Hij die jou heeft meegenomen,
Weg van mij,
Hoe had hij dat kunnen doen?
Ik mis je nog elke dag,
Ik mis je glimlach
Ik mis je