want op vrijdag
-----------------
Seconden gaan voorbij
De klok tikt
Veel te traag
Voor mij
Ik mis je sjat
Elke dag meer
Enorm
Dat je er niet bent
Doet zo’n zeer.
Maar ’t is woensdag
nog twee dagen
Lief, kan je me
weer behagen
Dan hang ik
weer in je nek
geef ik je een kusje
en een lieve lek
Zal ik een weekend
weer aan je kleven
Te beginnen
op vrijdag
om tien voor
zeven
…