Wil je met me naar toe je weet wel?
Toe je weet wel?
Ja wil je met me naar toe je weet wel waar!
Ja, gaan we samen naar hoe het ut,
Naar hoe heet ut?
Ja, gaan we samen naar hoe heet het nou!
Gaan we samen in de dinges,
ik weet niet meer zo vlug!
Kom gaan we samen even snel naar de kom wat was het,
en dan weer naar huis terug!