Hier een gedichtje over Dave
soms heel gek maar ook brave
ik heb het over een stoere jamaicaan
tot groot spijt is hij de cel ingegaan
leeft impulsief van dag tot dag
voelt zich goed,denkt dat alles mag
was bijna vrij maar deed iets verkeerd
heeft nog steeds zijn les niet geleerd
spijtig want is eigenlijk een toffe knul
wanneer houdt hij nu op met dat gelul
hij zegt'geeft niet heb toch altijd geluk'
maar uiteindelijk maakt hij zijn leven stuk
'leer eens luisteren naar goede raad,
zodat het in de toekomst beter gaat'