Martine
Ik ben je zo dankbaar
voor alles wat je hebt gedaan
Ik heb er heel veel aan gehad
en ik vind het dan ook jammer
dat je binnenkort moet gaan.
Wat ik heb geleerd
is niet op 1 hand te tellen
Ik bedank je vanuit de grond van mijn hart
Ik weet niet wat ik zeggen moet
Ik ben sterker geworden
dat doet me goed
Je gaf me tips,gaf me raad
Jij sprak het woord
Ik voegde de daad
Vaak waren de sessies zwaar
Toch heb ik er tot nu toe veel aan gehad
Je hebt me al enorm geholpen,
dat is waar...
Ik weet niet waar ik zal zijn
zonder de therapie
Ik ben blij dat ik nog een paar sessies heb
en dat ik veel dingen nu anders zie.
Martine,alvast bedankt voor alles!
Ter eerbetuiging aan Martine Boomsma,mijn therapeute die binnenkort ergens anders gaat werken.