Ik hou van jou,
Jij houdt van mij,
Wij horen bij elkaar.
Dat maakt me blij.
Nooit meer zonder je,
Nooit meer alleen,
Ik hou van jou,
Jij bent mijn nummer één.
Ik zal je missen,
Ook al is het telkens voor even,
Toch zal ik proberen,
Je zoveel mogelijk van mijn liefde te geven.
Waar je ook bent,
Mijn gedachten zijn bij jou,
Mijn hart doet pijn,
Maar je blijft me eeuwig trouw.