Ik zet mijn balpen op het blad
en laat de inkt de vrije loop
Kweet niet wat ik schrijven zal,
maar iets moois is wat ik hoop
De radio speelt ons favoriete lied,
de vogels bouwen een nestje ergens in een boom
Ook het ratelen van de televisie stopt niet
en we moeten mee met die grote stroom
Maar even sta ik stil, heel even maar
en ik zoek in die massa om me heen
Plots zie ik je staan, ergens daar
en een heerlijk gevoel vult me van kop tot teen
Ik wil je toeroepen hoeveel ik van je hou
maar uit mijn mond komt geen geluid
Je glimlach laat me echter zien dat je weet wat ik vertellen wou
en plots week die grote menigte uiteen
Daar stonden we dan, wij twee,helemaal alleen
Enkel verbonden door oogcontact
Vonken van liefde sprongen om ons heen
Het was mooier dan ik ooit had verwacht
En het leven ging weer door
maar deze keer liep ik naast je
en het is toch zo zalig als ik hoor hoe je zegt:
"ik hou van je..."