elke dag
zonder jou lach
ben jij het voor mij ?
staan wij nog steeds zij aan zij
ik mis je,ik had gehoopt dat je het wist
misschien zou je dan zeggen dat je mij ook mist
nog geen jaar geleden,sorry dat ik het zeg
maar je ging verdomme weg
nu komen de feestdagen dichterbij
en jij , ja jij zit nog steeds in mij
tranen lopen over mijn wang
loop zenuwachtig door de gang
kan niet meer denken als hiervoor
geloof niet dat het komt hierdoor
ik hou niet meer van jou
vertel ik je nou
maar 2 seconden later heb ik spijt
dat ik je zo vermijd
je bent alles voor mij,mijn hele hart en ziel
het klinkt misschien debiel
zonder jou heb ik geen zin
zelfs niet in een nieuw begin
ik weet niet meer wat ik kan doen
kan het nooit meer zo worden als toen ???
voor M.v.S