Ik kan wel goed in slaap komen
maar weet niet meer wat ik moet doen
ik blijf maar dromen
droom de stomste dingen van nu...en toen
ik durf bijna niet meer te gaan slapen
omdat ik elke nacht veel en... s'ochtends kapot wakker word
probeer mezelf met lezen hiervoor te wapenen
maar de vervelende dromen duren maar voort
Ik heb zo vaak geprobeerd vroeg naar bed te gaan
dacht hopelijk zie ik hier het nut van in
ik heb alles geprobeerd en eraan gedaan
maar uiteindelijk had het toch geen zin
die schijt nachten duren maar voort
ik blijf maar domen
één ding weet ik zeker...en dat is dat het me stoort
ik wil zo graag de nacht goed door komen
Ik praat veel in mijn slaap...waarom weet ik niet
ik ben ondertussen echt moe
gelukkig is er niemand die het ziet
maar ik ben nu wel aan echte slaap toe
Ik slaap een paar keer in de week goed
dat is als mijn vriend bij me is
ik kan er niet bij wat hij met mij doet
is het dan de liefde en warmte wat ik mis
Ik heb dit toch al een beste tijd
ben mijn vriend echt dankbaar dat ik met hem wel goed slaap
maar toch wil ik mijn dromen graag kwijt
en ik niet meer van vermoeidheid de halve dag gaap