Mist En Nevel
Voel me verloren
Het lijkt wel of helemaal niks
Mij in dit leven
Nog kan bekoren
Een dikke mist, een koude nevel
Nog eens omringd
Door een levenshoge gevel
Blijft het hangen ook nog.
Donkere wolken
Pakken zich samen
Boven aan de grauwe Hemel
Het gaat donderen en bliksemen
Harde regenbuien, harde windvlagen
De buien
Om de stof weg te spuien
De windvlagen
Die de mist doen vervagen
En heel langzaam
Gaat het weer dagen
Het zijn mijn trieste dagen
Die jullie steeds weer
In mijn gedachten jagen
Jullie zorgden voor die buien
Nog altijd
Blijven jullie mij behagen
Jet