Tot in de ochtend,
droom ik over die ene dag,
wanneer jij zal zeggen,
dat ik eindelijk mag.
Dat ik mijn handen door je haren mag halen,
en dat ik kan verklaren hoeveel ik van je hou,
dat ik de hele dag bij die ene persoon mag zijn,
dat ik mag zijn bij jou.
Maar als de zon op komt,
en de dag weer is gekomen,
verlang ik de hele tijd naar de nacht,
zodat ik weer verder kan dromen.