Warme zonnestralen
Verwarmen mij
Voel me ongedwongen
Blij
Dat is iets nieuws voor mij
Ben ik aan het helen soms
Of komt dat door jou komst
Voel je nabij
Zo nabij
Warme zonnestralen
verwarmen mij
Ben jij soms weer
Bij mij
Die mij je warmte zend
Want jij weet
Dat ik
Ben aan mijn end
Die warmte die ik voel
Ik raak er aan gewend
Krijg ik dan weer
Gevoel
Was dat dan soms
Jouw doel?