Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
I have seen you
I have seen you smiling
I have seen you talking
I have seen you thinking
I have seen you walking
But did you smiled
Because a look of me
And because that look
Set you free?
And what was the thing
You talked so much about
And what was the name
You screamed out loud
When I saw you thinking
I knew it was a pleasant thought
Cause you’re face was shining
By the joy it brought
You’re walk wasn’t normal
It more seemed like flying
And because you were so happy
You even start crying
So please tell me now
I made you do those things
So I can fly
On angels wings
Reacties op dit gedicht
*_butty_* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
*sadgirl*
:
Vrijdag, augustus 04, 2006 14:12
dag lieve lieve zusje,
mooi gedichtje, maar een beetej droevig, gaat het niet zo goed?
je weet dat ik er ben voor jou...
grtz zus
-Sue-
:
Maandag, juli 31, 2006 11:22
goed
Over dit gedicht
Auteur:
*_butty_*
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
28 juli 2006
Thema's:
[Hoop]
[Liefde]
[Dromen]