Dingen in het leven blijven bestaan
Ook mijn zelfbeschadiging zal door blijven gaan
Dat is een ritueel
Het is voor mij een deel
Een deel van mijn leven
Dat ik niet weg kan geven
Niemand heeft daar mee te maken
Ik kan me daar zelf goed mee vermaken
Heb geen hulp nodig
Dat is overbodig
Ik red het zo wel
Het leven blijft toch een hel
Laat mij maar gaan
Ik kan mijn eigen beslissing best zelf aan
Ik hoef geen kritiek of opmerkingen
Die hebben alleen maar negatieve werkingen
Laat me maar gewoon doen wat ik wil
Anders voel ik me zo kil
En wil ik juist
Dit is wat zelfmoord weer verhuisd
Als een uit stel naar later