zijn geur
mijn ogen zien blauwe parels
mijn handen voelen woelend door krullende haren
mijn lippen proeven een zoete tong
mijn oren horen liefkozende woordjes
maar ik wou dat ik je ruiken kon
want jouw geur is haast onbeschrijfelijk
een combinatie die iedere vrouw zou willen kennen
geluk uit een flesje, enkele druppels in je hals
het witte shirt dragende als een engel
met de geur van waspoeder en een tikkeltje mannelijk zweet
dat is iets wat me laat verlangen
dat is iets wat perfectie heet