Heimwee
Heimwee
Ik heb heimwee naar ons twee
Ik mis je zo voel me zo leeg
Geen bestaan
Waarom moest jij
Toch gaan
Want zonder jou
Is er hier helemaal niets aan
Mijn heimwee naar ons twee
Kan het haast niet meer dragen
Word verscheurd van binnen
Door een stille pijn
Vaak midden in de nacht
Voel ik me zo alleen en bang
En dan duurt het verdriet
Extra, extra lang
Jij bent zover van mij vandaan
Ik voel alleen nog
De eenzaamheid en het verdriet
Sinds die dag
Dat jij mij verliet
En echt
alleen liet staan
Waarom
Wilde jij eigenlijk gaan
Waarom
Liet jij mij eigenlijk alleen staan
Jij had mij een belofte gedaan
Laat je niet alleen
Waren jouw eigen woorden
En die had ik
Heel goed verstaan
Maar Waarom
Ben je dan gegaan ??
Jet