Wat je moet doen
Je moet iets van het leven maken,
Maar soms moet je ook ééns kunnen staken,
Doe wat je graag wilt doen,
Zelfs nog na je pensioen.
Maar houd ook rekening met andere mensen,
Wat zij willen en wat zij wensen,
Kritiek zal je ook wel veel krijgen,
Maar laat niemand je bedreigen
Je moet ook voor jezelf zorgen,
Nu, maar ook morgen,
In dit leven om je heen,
Als je jong bent, of al wat ouder,
Dit is wat ik meen.