Jij hebt er geen idee van
hoeveel tranen je me kost
Ik zou zo graag willen
dat je me daarvan verlost
Dat je mijn hart terug brengt
die je van me wist te stelen
Dat je op een of andere manier
mijn gebroken ziel weet te helen
Ik zou zo graag willen
dat alles was
zoals voorheen
Dat tegelijk met mijn gevoel
mijn pijn verdween
Net als op de dag
dat dit wist te beginnen
Dat je mij voor zo'n lange tijd
zonder het zelf door te hebben
voor je wist te winnen
Nu kan ik alleen
hopen op de dag
dat mijn pijn in geluk
weet te ontpoppen
Dat al mijn ellende van nu
ineens zou weten te stoppen