Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Misssing pain
Missing pain
I miss the pain of life
I miss the pain I have to feel
I miss the chance
To drop my tears…
I miss the chance
Because if I let the pain come down
I don’t know for sure
If I ever can stop them…
It’s hard
I will drop my tears
Bur I don’t know what to do
Because I can’t…
My tears are inside of me
I will drop them out
But they don’t want to…
Missing pain
There IS some pain
But I can’t let it come out
Because I’m afraid
Afraid that I can’t handle it…
What should I do?
What CAN I do?
I don’t know it anymore
I’ll put on with the missing pain
Till I die…
Till I die…
Copyright by A.M.
Reacties op dit gedicht
118185 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
the moon
:
Zaterdag, juli 29, 2006 12:40
mooj en herkenbaar, heel herkenbaar
Over dit gedicht
Auteur:
118185
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
29 juli 2006
Thema's:
[IK]
[Leven]
[Verdriet]